Какъв съпруг ще имаш в зависимост от месеца ти на раждане

Зодиакалният знак и датата ни на раждане определят голяма част от характера ни, а оттук и съдбата ни. Те влияят и на избора ни на съпруг.

Днес ще се опитаме да познаем какъв съпруг ще имаш (или вече имаш) в зависимост от месеца ти на раждане. Ако нашето предположение не ти харесва, налей си чаша вино и забрави, че си го чела.

 Януари

Твоят съпруг ще бъде много забавен и весел човек. Понякога ще ти се иска да приема нещата малко по-сериозно, но какво да го правиш, той е такъв чаровник, че не можеш дълго да му се сърдиш. Хубавото е, че той ще бъде много чувствителна личност и ще те разбира чудесно. Ти от своя страна трудно даваш воля на чувствата си, така че двамата ще постигнете чудесен баланс.

Февруари

Твоят съпруг ще бъде много романтичен човек. Никога няма да забрави годишнината ви или рождения ден на майка ти. За него ще бъдеш много специална и той ще се опитва да те зарадва по всякакъв начин. Недостатъкът му е, че понякога флиртува с всички – просто иска да се хареса на околните, но теб това ще те влудява, нищо че точно заради чара му си се влюбила в него.

Март

Съпругът ти ще бъде изключително интелигентен и сговорчив човек. Семейството ти ще е във възторг от него, както и приятелите ти. Той ще бъде много амбициозен и упорит човек, което не е лошо, но понякога ще си пада малко всезнайко, а това е доста изнервящо на моменти.

Април

За теб няма нищо невъзможно и ти си предопределена да постигнеш успех, а съпругът ти… той ще се погрижи за дребните неща. Партньорът ти в живота ще бъде перфекционист, което може да е влудяващо понякога, но поне ще си сигурна, че дава всичко от себе си за връзката и за децата ви.

Май

Ти си малко разпилян човек, който често витае в облаците, обаче съпругът ти ще е твоята противоположност – той ще е организиран, сериозен и отговорен, ще планира всяко нещо. Спокойно, в него ще има и капчица лудост. Той ще обича да пътува и двамата често ще се отправяте на приключения, просто те ще бъдат премерени и немного щури.

Юни

Твоят съпруг ще е човек на адреналина. Никога няма да ти е скучно с такъв човек. Той ще прави всичко с размах – ще ти организира романтични вечери у дома и ще те води на щури приключения из земното кълбо. Единственият ти проблем ще е да следваш темпото му, защото този човек има много енергия.

Юли

Твоят съпруг ще бъде много романтичен, и то по един прекрасен, а не сладникав начин. Освен това ще притежава чудесно чувство за хумор, така че, когато ти е тъжно, винаги ще можете да разсмее. Не знаем за теб, но на нас това ни се струва като чудесна комбинация.

Август

Твоят съпруг ще бъде голям инат, но освен това ще бъде и много интелигентен, така че трудно ще излезеш на глава с него – той обикновено е прав във всички спорове и това го е направило малко високомерен. Не се лъжи обаче – дълбоко в себе си е много чувствителен и раним, просто го прикрива. Нещо, което обаче никога не би скрил, е любовта му към теб – той ще ти я показва ежедневно.

Септември

Съпругът ти ще е малко вятърничав и понякога ще се фокусира върху неща, които не са чак толкова важни. Въпреки тази му особеност, той винаги ще бъде до теб и ще те подкрепя в трудните моменти. Той винаги ще следва сърцето си и ще те поставя на първо място, просто понякога ще се запалва по странни неща, за които ще слушаш нонстоп със седмици, докато му омръзнат изведнъж.

Октомври

Най-голямата сила на съпруга ти ще бъдат думите. Той ще бъде страшно сладкодумен – ще те омайва с думите си, ще те убеждава, ще те разубеждава и най-вече – ще те разсмива.

Ноември

Твоят съпруг ще бъде много креативен и винаги ще знае какво да ти предложи, за да направи деня ти по-вълнуващ. Очакват те романтични срещи, забавни вечери и много приключения. Когато му се ядосаш, защото и той ще прави грешки, винаги ще ти се извинява по грандиозен и впечатляващ начин… и ще е много трудно да му се сърдиш, след като ти подари букет от 101 рози. Понякога направо ще се изкушаваш да му се разсърдиш ей така, за да те изненада с нещо романтично.

Декември

Спокойствие, самоконтрол и хармония. Тези три думи определено отговарят на характера на твоя бъдещ съпруг. Благодарение на миролюбивата му природата, ти ще го обичаш много силно. Винаги ще можеш да се облегнеш на рамото му, когато имаш нужда от помощ, а самото му присъствие ще ти носи усещане за сигурност.

Източник: https://dama.bg