Коя карта Таро отговаря на вашата зодия?

Тя ще ви разкрие кои сте всъщност и каква е вашата духовна мисия.

Всяка една от 12-те зозии е свързана с определена карта Таро, принадлежаща към Главната Аркана.

Повечето от тези карти имат изображение на архитектурна фигура, която отразява естеството на тяхната натура. Други пък са с нарисувани животно, което също говори много за характера им.Каква е вашата карта и какви сте вие според нея?

Овен

Вашата карта Таро е Императорът – човекът, който винаги ще се отзове, когато се нуждаете от него. Тази карта отразява лоялността на вашия знак и възможността ви да сте до приятелите си, без значение през какво преминават. Точно както знатната фигура на картата, вие използвате авторитета си и своите способности да преценявате ситуацията, за да помогнете на другите и да постигнете целите си.

Телец

Вашата карта е Жрецът и той символизира вашата способност да се учите и да извличате най-доброто от други мъдри хора в живота ви. Преминавайки отвъд границите на физическото, тези уроци ви водят до същината на нещата и до сърцата на хората, и така успявате да научите най-важните уроци, които животът може да ви предложи.

Близнаци

Всеки представител на зодия Близнаци може да се похвали с двойнствена натура, а това е отразено и във вашата карта Таро – Любовниците. Повратните точки в живота ви обикновено са свързани със сериозни морални решения и избор дали да поемете по лесния или по трудния път, който обаче може би е по-правилният. Тази карта ви призовава да бъдете внимателни, когато сте пред такъв кръстопът и да преценявате опциите си.

Рак

Вие сте стабилна личност – точно такава, каквато може да направлява Колесницата, красяща вашата карта. Издигате се високо над житейските конфликти. Въпреки че Раците обожават сигурността, вие все пак цените свободата на неочакваните приключения, където можете да покажете колко силна е интуицията ви и как можете да се грижите сами за себе си.

Лъв

Картата на Силата отразява вашата лична вътрешна и физическа сила, такава, каквато само един Лъв може да има. Освен това показва вашата емоционална, умствена и душевна издръжливост. Точно като Силата, вие сте благословени с много кураж, който ви помага да се справите с проблемите и злободневните спънки.

Дева

Точно като Отшелника, от време на време вие имате нужда да забавите темпото и да се фокусирате върху себе си, за да разберете каква точно е целта ви в този живот. Рисунката на тази карта е възрастен мъж и представя човек, който е уморен от външния свят. Когато той се оттегля, за да се гмурне в собствените си мистерии, той се превръща в невинна душа, като на дете.

Везни

Картата на Правосъдието държи везните, изисквайки от вас винаги да претегляте желанията си и нуждите си. Ако искате да получите правилна насока в живота, трябва да оставите чувствата и емоциите си настрана. Когато стигнете светлината в края на тунела на нерешителността, ще можете да постигнете велики дела.Скорпион

Точно като вашата карта Таро, Смъртта, вие приветствате трансформацията. Често сменяте кожата си като змия, търсейки начин да освободите духа си и да започнете отначало. Фактът, че за вас е лесно да се откъснете от нещата, които задържат другите хора, правят тази промяна лесна, а вас – мистериозната личност, която всички искат да разберат.Стрелец 

Вашата карта е тази на Умереността. Тя представя много добре вашата дарба на посредник, умеещ да намери изход от конфликтите, разбирайки и двете страни, и отсъждайки справедливо. Точно като спокойна, но упорита река, вие се справяте с всички трудности, които ви се изпречат на пътя.>

Козирог

Картата на Дявола ви окуражава да се изправите лице в лице със своята тъмна страна, за да съберете знанията, нужни ви за духовна трансформация. Тя ви съветва да отговаряте на всеки негатив, който някога ви е накарал да се съмнявате в себе си, с увереност и да се фокусирате върху своите най-добри качества, за да постигнете успех.Водолей

Вашата карта е Звездата – тя изразява вътрешния ви оптимизъм. Когато си намисляте някакво желание, вие наистина вярвате, че можете да го постигнете, дори да става дума за нещо твърде дръзко и почти невъзможно. Работата ви на този свят е да убедите и останалите, че могат да го направят, помагайки им да се издигнат духовно.

Риби 

Точно като вашата карта Луната, вие сте създание с вечно сменящи се настроения. Справяте се най-добре, когато се доверите на природата и нейните промени, позволявайки им да обновят вътрешните ви интуитивни сили. Луната владее емоциите, които са вашата силна черта, особено когато използвате своята състрадателна същност, за да помагате на останалите

Източник: http://www.missbloom.bg