1 супена лъжица 3 пъти на ден – това е всичко! Задължително е за всички жени – пази ни от…

Липсата на калций в организма води до много неприятни последици – намалява имунитета, чести алергии и прави костите крехки. Така тихо в телата ни се промъква коварна болест.

За съжаление, красивата половина от човечеството е по-податлива на вредните последици от това заболяване. Първоначално заболяването няма усложнения.

Но когато процесът вече е започнал, с него идват и болки в гърба, често – болки в прасците и болки в кръста.

Днес ще споделим с вас една рецепта за лечение на остеопороза с помощта на яйчен ликьор. Тази напитка не само помага при остеопороза, тя може да се използва безопасно за повишаване на имунитета и против настинки пише zajenata.bg.

Коктейл за лечение на остеопороза

Коктейл за лечение на остеопорозаСЪСТАВ:

7 бели домашни яйца 12 лимона 500 мл бренди 200 гр- медПРИГОТВЯНЕ:

Старателно измийте яйцата, а след това ги поставете в стерилен буркан. Изстискайте сока от лимоните и го добавете в съда с яйцата. Лимоновия сок трябва напълно да ги покрие. Затворете буркана плътно с капак и го поставете в хладилника за 10 дни. Всеки ден разклащайте буркана с яйчената смес. След този период, яйцата трябва да са се разтворили напълно в лимонов сок. След 10 дни разбийте яйчената смес с миксер на средна скорост и прецедете през сито. Добавете брендито и меда, а след това разбъркайте всичко добре. Съхранявайте лекарството в хладилника.Пийте този коктейл така: по 1 супена лъжица 3 пъти на ден между храненията. Курсът на лечение – 3 месеца.

Направете сериозна крачка към възстановяване на здравето си и споделете тази рецепта и с приятелките!