4 качества, с които да плените сърцето на любимия мъж

Никога не е излишно да разберем малко повече за това какво искат мъжете и как можем да им го дадем по най-добрия начин, за да пленим сърцето му. Естествено, без да губим себе си.

В тази статия искаме да наблегнем върху това кои качества могат да пленят сърцето на любимия мъж, но нека уточним нещо много важно. Има разлика между това дали се срещаме с МЪЖ или с МОМЧЕ.

Момчето има нужда от предимно физическа стимулация, а изразяването на емоции е нещо, което предизвиква дискомфорт и отдръпване.

Истинският мъж се нуждае от много повече от красив външен вид. Той разбира важността на емоционалното, духовно и интелектуално развитие. Той има нужда да види богата палитра у любимата жена.

Кои са 4-те най-важни качества, които любимият ни МЪЖ копнее да види у нас?
Независимост

Много жени все още вярват, че мъжете имат нужда от слаби жени, за да се чувстват самите те силни. Е, това може да е вярно за мъжете, които все още не са стъпили в обувките на силата си (мъжът-момче), но не и за истинският мъж.

Истинският мъж иска да види, че жената до него не се страхува да бъде дейна и да постига успехи в живота си. Това буди в него уважение, възхищение и усещане, че до него има една пълноценна личност, която живее с вдъхновение и свободен дух.

Емоционална стабилност

Да, жените сме емоционални същества и все пак истинският мъж търси в жената до себе си емоционална стабилност. Какво ще рече това? Как ще реагирате, когато той направи това или онова? Дали можете да говорите за чувствата си и да ги контролирате?

Да бъдем емоционално стабилни означава да можем бързо да се справяме с емоциите си. Да не им позволяваме да ни „заливат“. Да бъдем емоционално стабилни означава да се въздържаме от обвинения и критика към мъжа, тъй като разбираме, че тези похвати не действат градивно.

Начинът, по който овладяваме /или не/ емоциите си е едно от най-важните качества, които мъжът търси в една жена. Ако жената е емоционално неуравновесена, това се превръща в червен флаг. За него това е знак, че жената не е достигнала до своята емоционална зрялост.

Игривост

Едно от нещата, които са способни да пленят докрай сърцето на един мъж е играта. Това е способността на жената да  играе, бъде различна, да го изненадва, да не приема нещата твърде на сериозно. Състоянието на игривост внася голяма доза лекота в отношенията, която подтиква мъжа да се отпусне и да бъде себе си.

Факт е, че мъжете обичат да играят. Те могат да изразят себе си в много по-голяма степен през играта и действието, отколкото през думите.

Много често ние искаме да ГОВОРИМ, да изразяваме себе си с думи, искаме да бъдем чути, но единственото, от което той има нужда през по-голяма част от времето е да преживее нещо, да изрази себе си чрез тялото си.

Можем да бъдем игриви като спретнем на любимия си една ролева игра и се представим за някой друг. Например, можем да разиграем сценка от любимия му филм или защо не – любимата му сексуална фантазия.

Можем да проявим своята игривост като му предложим да поиграем на игра със съревнование и победа. Желанието за игра и закачливото поведение, естествено в рамките на това, което усещате за приемливо, е начин да вдигнете енергията помежду ви и да се почувствате по-близки дори и без думи.

Сексуалност

Много често мислим, че мъжете се страхуват от обвързване, но това, от което те наистина се страхуват е да бъдат в интимна връзка, в която сексуалният пламък е на привършване. Затова едно от качествата, които всеки мъж копнее да види в една жена е умението й да поддържа искрата на сексуалността жива.

Как можем да направим това? Ако бъдем независими – финансово и емоционално, ще ни бъде много по-лесно да внесем игра, хумор и лекота в отношенията, а това на свой ред ще ни накара да се чувстваме свободни да експериментираме и да изразяваме открито своята сексуалност.

Това не винаги е лесна задача, особено в случаите, в които се притесняваме или срамуваме от това да изразяваме сексуалността си. Каквато и причина да стои зад това, опитайте се да я разберете. Започнете да се грижите за тялото си, да харесвате извивките си, да се възхищавате на женствеността си.

Когато обичаме жената, която сме, ние го излъчваме, а това на свой ред няма как да остане незабелязано от другите, но най-вече – от него! Бъдете неустоими, красиви, играйте, съблазнявайте го и никога не го оставяйте да скучае – това е сигурната формула за абсолютно пленяване на сърцето на любимия ви!

Източник: https://frida.bg