Акад. Норбеков: Кръвта „записва“ като флашка всичко, което мислим

Кръвта е проводник на душата. Затова не е случайно, че в някои религии е забранено кръвопреливането, тъй като имало опасност от раздвоение на личността и от това хората да бъдат обладани от тъмните сили, съобщава esoreiter.ru.

Руското издание съобщава, че са открити нови групи кръв – „Ленджерис“ и „Джуниор“ и цитира учени, които прогнозират, че скоро кръвните групи щели да станат 15.

Според мистиците, местата, на които е пролята човешка кръв, са опасни за хората. Някои вярват, че душата се връща там, където човекът е загубил живота си.

Много християни вярват, че ако на 19 септември посетят катедралата в Неапол, където се съхранява кръв от великомъченика Св. Януарий могат да се излекуват от всякакви заболявания.

Узбекски писател и лечител пък акад. Мирзакарим Норбеков твърди, че в кръвта има специален феромон, който като флашка „записва“ всичко, което мислим, казваме и преживяваме. Затова, за да сме здрави, трябва да изчистим своето съзнание, никога да не пожелаваме зло на ближния и да вярваме в доброто.

инфо: blitz.bg