Ето диетата, с която отново ще влезете в ученическите си дрехи без проблем

Ето диетата, с която отново ще влезете в ученическите си дрехи без проблем | Диана image 2

Диетата, с която ще ви запознаем, се нарича японско чудо. Тя продължава точно 2 седмици и дава отлични резултати. Разбира се, необходимо е да се спазват определени правила, за да бъде тя успешна. Диетата е кратка и доста драстична, но ако издържите – вталяването е гарантирано.

Ефектът от експресната японска диета е гарантиран. По-малко от един месец ще ви е нужен, за да се поберете отново в старите си дрехи.

Изкарайте едно незабравимо лято на плажа, радвайки се на непрестанно внимание. Ето как да го постигнете!

Правилата на диетата “японско чудо”:

Кафето е добре да се замени с чай, но при всички положения той е необходимо да се консумира без захар. По време на самата диета е забранен алкохолът, а също така и солта.

След първата седмица от старта на хранителният план ще бъдете по-слаби с 5 и даже 7 кг. (в зависимост от това какво е теглото ви към момента).

През следващите седем дни режимът се повтаря. Много често, при провеждането на втория курс от диетата ще махате по килограм или килограм и половина в рамките на един ден.

Естествено, че свалените килограми ще зависят изцяло от тялото ви, от метаболизма и не на последно място от възрастта ви. Тези с наднормено тегло са в състояние да свалят най-бързо, тъй като те имат спешна нужда от тази промяна.

Японска диета представлява драстичен хранителен план, който не се понася еднакво добре от всички. Ако не се чувствате добре или сте отпаднали и виждате, че диетата не ви понася, най-добре се откажете от нея.

Следвайте правилата стриктно, но ако се случи да огладнеете между самите хранения, е разрешено да посегнете към един плод или зеленчук по избор.

Всеки ден пийте поне по литър и половина вода. Кафето не е забранено, но ако е възможно – заменете го с чай. Изборът е ваш. Важното е да не овкусявате нито със захар, нито с мед.

japanesediet

Как да проведем експресната японска диета:

Ден първи: Две добре сварени яйца за обяд. За вечеря се залага на салата със сок от лимон и малко количество зехтин като вид гарнитура на едно парче месо (печено).

Ден втори: Две яйца за обяд (като през ден първи), а за вечеря се прави салата, парче шунка и една чаша кисело мляко.

Ден трети: За обяд се консумират плодове по избор, а за вечеря 2 броя твърдо сварени яйца.

Ден четвърти: Обяд като през ден първи, заедно с чаша пресен сок от моркови. За вечеря отново две яйца с малко салата и едно парче шунка.

Ден пети: Печена риба за обяд и гарнитура домат. Този ден не се вечеря.

Ден шести: Обядът се състои от пилешко месо, 2 парчета. Вечерята нека бъде 2 варени яйца и един среден по големина морков.

Ден седми: За обяд плод по избор и едно парче печено месо. Вечерята е по ваше желание.

Всеки ден за закуска се пие само кафе или чай, както вече ви обяснихме. Не яжте нищо друго на закуската.

Следвайте японска диета по дадената по-горе схема и след първите седем дни – повторете режимът отново по същия начин.