Как да отпушим артериите си и да изчистим лошия холестерол чрез природни продукти

Как да отпушим артериите си и да изчистим лошия холестерол чрез природни продукти | Диана

Със сигурност не забелязваме как и кога това се случва, но с течение на времето в артериите ни се натрупва плака. Това заболяване, наречено атеросклероза или “втвърдяване на артериите”, се случва, когато се натрупа плака по стените на артериите, което ги кара да се стесняват. Артериалната плака се състои от холестерол, възпалителни клетки, мазнини и други отпадъчни материали. Когато тя се втвърдява, това пречи на циркулацията на кръвта и поставя сърдечния мускул под натист. В крайна сметка, това причинява високо кръвно налягане и сърдечни заболявания. Запушените артерии са твърди. Буквално!!! Ако бихте могли да се докоснете до тях бихте ги почувствали като замръзнала тръба или твърда пластмаса, а не гъвкави, така както би трябвало да се чувстват, когато са здрави. Може да се усещате напълно здрави, но това натрупване няма да отмине от само себе си. Вашата цел е – гладки, чисти артерии, които позволяват на кръвта да се движи свободно в тялото. Хирургическата интервенция е опция, но има и други природни алтернативи и на двете – намаляване на LDL холестерола и премахване на съществуващата плака от стените. Чесънът и лимонът, се считат за отлични „чистачи“ на кръвоносните съдове, които също намаляват нивото на лошия холестерол, укрепват стените на кръвоносните съдове и намаляват риска от опасни заболявания като атеросклероза. Тинктура с лимон и чесън се е използвала в тибетската и руската народна медицина още преди много векове. Също така, тази тинктура предотвратява образуването на ракови клетки, което е многократно потвърдено от научни изследвания. Чесънът съдържа голямо количество антиоксиданти, които помагат за възстановяване и подмладяване.

Тинктура за почистване на запушени артерии и отлагане на холестерол – рецепта:

Необходими съставки:

  • 4 скилидки чесън
  • 4 средни по размер лимона (заедно с техните кори)
  • 3 литра вряла вода

Начин на приготвяне: Първото – нарежете чесъна и лимоните. Изсипете вряла вода върху тях. Смелете в блендер всичко и разделете получената смес в три стъклени буркана. Покрийте бурканите и ги оставете в хладилника за 3 дни. След това прецедете сместа и я съхранявайте отново в хладилник. Как да използвате това лекарство: Пийте 50 мл. от тинктурата 3 пъти дневно, преди хранене.

Почистването на кръвоносните съдове трябва да започне с по-малки дози (1-2 супени лъжици). Ако не чувствате неудобство, дозата трябва постепенно да се увеличи. Продължителността на лечението е 40 дни.

Почистване на кръвоносните съдове по този начин се препоръчва само веднъж годишно. Преди и след лечението с този тоник се консултирайте с вашия лекар. След като използвате това лекарство, ще бъдат подобрени циркулацията и липидния състав на кръвта. Това също така ще нормализира кръвното налягане и ще подобри притока на кръв. Също така, по този начин ще Ви е по-лесно да намалите излишното си тегло.