Как се прави слънчева вода и за какво е полезна

Обикновената вода се превръща в структурирана и е много по-полезна, ако я заредите със слънчева енергия. Добре е обаче да зареждате вода, която е от река или ако е от чешма, преди това я пречистете с филтър.За да направите слънчева вода, налейте я в стъклен съд и го оставете под слънчевите лъчи. Оставете я в продължение на три часа, след което тя ще е заредена с енергията ян. Тази вода е много полезна за помещения, в които хората непрекъснато се карат, както и за стаи, където някой е боледувал.Можете да заредите стъклен съд с вода с лунна енергия – ин, която омекотява енергията в помещение, където са се проявявали негативни енергии – на гняв и злоба. За да заредите водата, просто оставете стъклен съд на терасата, за за попие лунните лъчи. Лунната вода е много подходяща за пиене преди сън, а съд с нея може да стои в спалнята, за да настрои организма за сънища без кошмари.

Лунната вода е подходяща за подмладяващи ванни. В пълнолуние, когато енергията на Луната е много силна, оставете една чаша с вода на терасата и пуснете в чашата сребърен пръстен. Сутринта добавете лунната вода във водата във ваната и докато сте в нея, си представяйте, как ставате по-млади и по-красиви.

Добре е да се пие слънчева и лунна вода сутрин на гладно и вечер преди лягане, както и половин час преди хранене и два часа след хранене.

Слънчевата и лунната вода помагат и за по-бързо оздравяване. Водата трябва да се изпие от болния или да се остави в съд под леглото му за една нощ. По време на зареждане със слънчева или лунна енергия водата не трябва да се намира близо до телевизор, компютър, телефон или битови електроуреди.
Много е полезна синята слънчева вода. Намерете синя бутилка и в нея налейте чиста вода. Затворете бутилката с коркова тапа или с хартия, но не и с метална запушалка.

Водата се оставя за един час под слънчевите лъчи и е готова за използване. Тя може да се пие, с нея се поливат цветя и се поят домашни любимци, мие се лицето, чисти се помещението, за да изчезне лошата енергия, мият се плодове и зеленчуци. Под слънчевите лъчи и синьото стъкло водата става силно структурирана и пречиства от негативна енергия.

Източник: http://healthy-way.eu