Как се разделят зодиите: Не ревнувайте Водолея

Мръсното жилище и празният хладилник са по-лоши от изневяра за Телеца.

Дори и най-идиличните семейни отношения не са застраховани от скуката на ежедневието, изневери или “непреодолими противоречия”. Заветният подпис съвсем не гарантира стабилен и успешен съюз. Скандалите, нервите и взаимните упреци са доста по-разпространен сценарий от “и живели дълго и щастливо”.

Как да излезете благородно от връзката и да се разделите с мир (или пък не съвсем мирно)? На помощ идват звездите.

Овен

Независими и доста страсти, те не могат да се справят, когато малките им слабости и неудачи станат обществено достояние. Ревниви са и избухливи, лесно изпадат в ярост. Най-простият начин да ги изкарате от кожата им е да им правите постоянни забележки. Те ще страдат и нервничат, а партньорът им ще се превърне във враг номер 1. От друга страна, не понасят прекалената опека. Не давайте на Овена никаква свобода на действията и той скоро ще избяга от вас.

Телец

Обожават комфорта и уюта, ценят високо домашните вкусотии и трудно ще се разделят с придобитите в брака материални блага. Заедно с това те са консервативни и лениви и е трудно да ги подтикнеш към развод. Главното правило е никога да не ядосвате Телеца. Поначало той не се поддава на провокации, но ако го разсърдите истински, става опасен и безпощаден. Сериозен повод за развод според него е неустроеното битие. Мръсното жилище и празният хладилник са по-лоши от изневяра.

Близнаци

Представителите на знака лесно излизат от дълга връзка и бързо се впускат в ново любовно приключение. Съюзът с Близнаците често се основава на непрекъснат интелектуален диалог. По време на семейните обеди може да обсъждат вечния двигател, тайните на Бермудския триъгълник и прогнозите за президентските избори. Най-верният начин да ги отблъснете са непрестанните разговори за децата, за счупеното кранче в кухнята или за цената на чушките.

Рак

Верни и порядъчни партньори с мек характер, те се грижат за дома и обожават децата. Всички тези качества правят раздялата много трудна, независимо дали сте им изневерили, или просто сте престанали да се чувствате близки. Има само един начин да стигнете до развод с Рака без драми. Изчакайте момента, когато той сам намери нов дом във всеки смисъл на думата и признае, че е срещнал “истинската любов”.

Лъв

Обожават да са в центъра на вниманието и им е важно да притежават редки и красиви неща, които предизвикват всеобщо възхищение. В това число влиза и партньорът. За да получите развод от Лъва, е достатъчно да се отнасяте с него като към обикновен, средностатистически човек. Той няма да търпи дълго такова неуважение. Всяка ситуация, която може да навреди на репутацията му, ще препълни чашата на търпението му.

Дева

Да се разделите с Девата дори след дългогодишен брак не е особено трудно. Хората от знака няма да търпят до себе си човек, който не ги цени, не е организиран или е разточителен. Дори силната любов и общите деца не дават право на партньора им да закъснява редовно, да забрави да нахрани котката, да звъни с глупави въпроси или да купува абсолютно безполезни неща. Изостреното им чувство за мъст пък ще ви преследва дълго време, ако се разделите със скандал.

Везни

Мирни, спокойни, уравновесени, неконфликтни, Везните не търпят насилието и няма да простят дори най-малката му проява. Това е верният път към разрив на семейните отношения. Още една особеност на Везните е ревността. С прекалената си, но напразна подозрителност те могат сами да унищожат брака си. Първо, дразнят, и второ, както отбелязва Александър Дюма: “да обвиняваш някого в нещо, което не е направил, значи собственоръчно да го тикаш към това”.

Скорпион

Този знак е ревнив и отмъстителен, но и много умен. При развод Скорпионът е един от най-опасните опоненти. Представителите на зодията не си падат по дългото физическо въздържание и бързо намират алтернатива настрани. Домашните скандали пък разгарят страстта им. Затова отношения като “от вулкан” им дават сили. За Скорпиона партньорските отношения означават постоянна борба и ако искате да се разделите, най-сигурният начин е пълното безразличие.

Стрелец

Пътят към сърцето на този благороден и екстравагантен знак минава през спорта, стомаха и романтиката. Ако разрушите един от тези три стълба, любовта на Стрелеца бързо ще утихне. Когато узнае, че партньорът му е обикновен човек, който предпочита да лежи на дивана пред телевизора, вместо да се държат за ръка под светлините на Луната и под звуците на щурците, той ще започне да се оглежда за нов обект на обожание. Ще го прогоните и ако постоянно критикувате приятелите и роднините му.

Козирог

Те са такива индивидуалисти и кариеристи, че дори не си и помисляйте да се месите в работата им и в изкачването по служебната стълбица. Имат огромни амбиции, които в повечето случаи не са основани на материална основа. Бързо-бързо ще стигнете до развод, ако постоянно им натяквате, че не се застояват у дома или пък, ако работят от вкъщи, им отвличате вниманието с въпроси от рода на “Обичаш ли ме?”. Така Козирогът без всякаква жал ще хлопне вратите на сърцето си.

Водолей

Започнете да го ревнувате, и раздялата ви е в кърпа вързана. Тези свободолюбиви творчески натури не приемат граници и рамки. Не търпят подозрително отношение по свой адрес или изисквания от страна на половинката си. Водолеят не се поддава на какъвто и да било шантаж. Обича да сменя партньорите си, така че и разводът с тях винаги е доста лесен. Освен това никак не е отмъстителен и дори сред раздялата е склонен на приятелски отношения.

Риби

Тези мистични натури вярват в знаците на съдбата. Затова не се учудвайте, ако в един прекрасен ден като причина за развода чуете формулировката “Така искат висшите сили” – това е абсолютно в техния стил. Привличат ги силните и независими хора, редом с тях се чувстват сигурни и с любов гледат домашния си кумир. Но ако почувстват в партньора си слабост, моментално се разочароват и губят всякакъв интерес към него. Но дори и Рибата да е инициатор на раздялата, пригответе се за дълго изясняване на отношенията и упреци по свой адрес.

Източник: Novinite.EU