Кристали смъкват кръвното, лекуват бъбреци и нерви

Все повече хора у нас проглеждат за достойнствата на кристалите и тяхната магическа сила. Популярни сред по-младите е планинския кристал, разказват кристалотерапевти. Напоследък и майки и бащи го слагали до ел-уредите като телевизори, компютри, рутери с цел намаляване на вредното ЕМГ-лъчение.

При скъпите лекарства към този древен цяр посягат и все повече пенсионери. Камъче кварц, престояло в чаша, има свойството да пречиства и йонизира водата. След това се наблюдава и нормализация нивата на кръвното налягане, разказа пред Лечители.бг радиестезистът-лечител Величко Трифонов. Той поставил планински кварц в чаша с вода за 12 часа след което го дал на съпругата си, която имала хипертония и виоска кръвна захар. „Още след първата процедура имаше удивителен резултат“, споделя Трифонов.

Планинският кристал се слави като най-силния камък, а заради пиезоелектричните му свойства се прилага широко в електрониката. В сферата на окултното се използва като усилвател на паранормалните способности. За това гадателските топки се правят именно от шлифован самороден къс кварц, изтъкват експерти.

Доста хора си взимат розовия кварц и си го слагат в портмонетата, тъй като се счита че той привлича любовта и парите. Консултант в магазин за полускъпоценни камъни разказа, че кристалите често пречиствали виталната среда от вредните лъчения и мухъл. Това правели пирамиди от планински кристал и селенит.

Алергии, имунитет, стави, кожа, коса, виталитет – открийте своя природен продукт, за да сте пълноценни и да се радвате на живота !

Сред кристалотерапевтите се разказвало и следния случай. Мъж на хемодиализа разредил посещенията в медицинския център след употреба на нефрит.

Комбинацията от аметист, карнеол и авантюрин, пъхнати под възглавницата й, пък гарантирали спокоен сън нощем.

Източник: http://lechiteli.bg