Нели Конуей дава ценни съвети как да се предпазим от магии

Живеем във високотехнологичен век, а има хора, които  все още прибягват до магии, за да успеят или да навредят на някого

По този повод Нели Конуей получила писмо със запитване, на което отговорила по следния начин. Съветите на Нели са изключително полезни за всички нас.

Здравейте приятели,

Странно писмо получих, в което ми питат не се ли страхувам от магии, завистници и др. Благословено да е сърцето на изпращача.

За първи път ме питат подобно нещо и затова ще споделя моя опит, може и на вас да ви помогне…

Когато пътуваш и преподаваш в цял свят, ти срещаш всякакъв вид хора. Светлината привлича и тъмнина, т.е. възможно е да активизираш негативни емоции у някои хора, които си мислят, че ти имаш нещо, което те нямат.

Истината е, че ние всички имаме, без изключение, ВСИЧКО, което ни е необходимо да изпълним мисията си.

Аз не се страхувам от нищо! Не се страхувам от магии, защото знам, че имам много силна защита от Бог и неговите всемогъщи Ангели!

Знам, че ми помагат и водят във всеки момент, за да мога и аз да помогна на много хора. Всеки ден чистя енергията с sage, градински чай, имам и благовонни пръчици от Тибет и Индия, на олтарите ми.

Работя с Архангел Михаил да вакуумира, изчисти като с прахусмукачка негативната енергия от мен и тези около мен, дома ми, колата, офиса, местата където ще преподавам и където ще спя, моля го да изчисти страха и негативното, от entities, да изчисти всеки човек, с който ще се срещнем по време на пътуването, и обръщам внимание на всеки студент, който ще дойде в клас, моля Архангел Михаил да то изчисти и вдигне вибрациите му на най-високо ниво, та егото да не пречи по време на клас.

Всеки път преди да започна голям тур запалвам тази специална свещ. Нарича се Double Action, Riversible, т.е. обръщане на ефекта.

Всяка негативна мисъл или действие, изпратени към мен, се връща обратно към изпращача. Не за да го нарани, а да го научи, че любовта, а не страха и завистта, ще променят живота му към по-добро.

Свещта е купена от вълшебното лечебно магазинче на Кирпал, за което ви разказвах преди и от където купих кристалите ви за предишните семинари. В това магазинче всички, които работят са лечители-вълшебници няколко поколения и използват различни лечебни методи, за да подкрепят мисията на всеки.

Всяка една свещ е заредена с енергия на определен ден в годината, пълнолуние или новолуние, зависи за какво е, има етерични масла с висши вибрации в нея, и когато я леят.

Лечителите се молят по специален начин докато правят свещите, истинско вълшебство е за мен, енергията е много лечебна и накъдето и да се обърна виждам феички, ангелчета и духовни същества там. Обикновено свещите се оставят да горят в къщи или офиса, стига да е безопасно и да има човек наоколо, може и да ги загасите и после пак да ги запалите с молитва.

Свещите изгарят напълно за 3-4 дни, може и по-бързо, зависи на какво работите и колко сте готов да постигнете мечтите си. След като загаснат може да занесете свещите в магазинчето и лечителите там, които са и тренирани ясновидци, правят четене на енергията, дават ви наставления.

Изумително е защото често виждам ангела, който дава информацията на лечителя, много е полезно и вдъхновяващо, особено когато съобщенията от лечителите потвърждават собствените ни интуитивни усещания и виждания. В това магазинче се връщам векове назад и винаги научавам нещо ново.

Лечението със свещи е ново за мен, в последните три години започнах да го изучавам и съм много приятно изненадана колко бързо работят и помогнат в светлите ми начинания. Всичко зависи от намеренията, които слагаш, молитвите, които отправяш всеки ден като гледаш как свещта гори пред теб.

Тази свещ  е Heavy duty, неутрализира всякакви енергии и мисли насочени подсъзнателно или съзнателно, връща ти директно към изпращача. Аз лично призовавам Архангел Михаил и неговите Ангели Защитници, около мен и всичко около мен.

Нека тази свещ днес гори символично за всички светли души като вас, да ви даде сила и увереност, че светлината и любовта са по-силни от всякакви тъмни мисли и енергии. Светлината винаги побеждава!

Има два пътя в живота – този на любовта и пътя на страха. Ваш е изборът. Използвайте свободната си воля да правите добро и да вдъхновявате другите с личния с пример, с усмивката си, с доброто си сърце, дайте тревогите и страховете си на Господ и оставете Ангелите да ви помогнат и те.

Вие също можете да си направите такава свещ и да я оставите да гори на олтара си, в офиса, в къщи, където чувствате, че има нужда енергията да бъде променена. Можете да напишете на свещта за какво е или на листче хартия и да го сложите под свещта, можете да го напишете като молитва-признателност. Това е важно, защото фокусира енергията ви в положителните ви намерения.

А за магии, не си го и помисляйте дори! Когато умишлено с действия или помисъл изпращаш нещо някому, за да го нараниш, то ти разрушаваш аурата на този човек.

Нашият учител Йоги Баджан казваше, че последствията са ужасни – 7 поколения след това плащат, за да балансират кармата. Тези, които умишлено правят лошо на другите за пари, искат да ги разболеят или да не им върви в бизнеса или любовта, защото им завиждат или ревнуват, страдат много от действията си, защото енергията като бумеранг се връща обратно, обикновено го изпитват най-близките на този, който прави магии и поколения наред страдат от недъзи и болести.

Аурата на всеки чист духовен учител е много силна и около него/нея има много духовни същества, които са с него и го защитават, предупреждават, водят. Аурата му отблъсква психическите атаки и енергията се стоварва стократно върху този, който е я изпратил.

Винаги прави добро. Бъди добър човек и светът ще бъде добър към теб. За тази свещ като я запалих сложих и намерението да отблъсне всеки и всичко, което не идва от светлината и любовта, не е от Бог и не помага на мисията ми в този живот.

Имам и специална мантри, която вървят нон стоп в къщи. Следвайте интуицията си, попитайте ангелите си, те знаят. Използвайте и мантрата Clear. Cancel. Delete – Изчисти. Отмени. Изтрий.

Или когато е негативен, критичен, песимистичен и когато споделите мечтите си вместо да ви подкрепи, веднага ви казва, че няма да стане и др. негативни коментари. В такъв случай аз винаги си казвам наум позитивните потвърждения „Това може да е твоята истина, но не е моята!“ или „Бог има други планове за мен!“

Никой и нищо не може да дойде до вас без вашето разрешение! Стъпнете в силата си и не се страхувайте!

Срежете нишките между вас и страха или тези, които ви карат да се страхувате. Да бъде!“

Благодарим на Нели Конуей, че сподели своя полезен опит с всички нас!

Източник: http://www.topactualno.com