Солта защитава от зло и от магии! Разберете как!

Солта възстановява загубената от нас сила, лекува дупките в астралното ни тяло. Злите хора и особено тези, които имат греховна душа, отдадена на чародейството или магии, не понасят солта. Нищо чудно, че нашите предци са я носили на път като талисман. На “нечисти” места пък са я хвърляли през рамото си, за да не могат силите на злото да навредят на дадения човек. Солта се използва в магически ритуали – белите кристали връщат щастието, загубено поради зла човешка мисъл или магия.

Как да се защитите с помощта на солта?

РЕЦЕПТА 1. Нашите предци забелязали, че човек лесно може да бъде въвлечен в момент, когато по време на разговор спира да обръща внимание на това, което се случва. Завистникът ви увлича по същия начин в ласкателен разговор. За да избегнете такова нещастие, на масата си сложете сол в отворена солница. Тя “гаси” негативната енергия, премахва уроки. И пожеланото зло се връща обрано към този, който го е изпратил.

РЕЦЕПТА 2. За да се определи дали има в къщата ви нечист дух, трябва веднага да го изгоните от прага си. Вземете обикновена чиста и метална тава (тефлонова или емайлирана), поставете я на силен огън и изсипете в нея тънък слой от сол. Калцираната сол трябва да престои от един до три часа. Ако има мръсна енергия, по солта ще се появят тъмни петна. Веднага след като злото напусне дома ви, той сякаш ще светне и проясни. В допълнение, препоръчваме да минете през всички стаи с горещия съд, за да се очистите от енергията навсякъде. В градските райони е най-добре да продължите очистването със сол на седмична база.

РЕЦЕПТА 3. Ако над дома ви и собствениците му е налегнало смъртно проклятие, повторете обряда с горещия съд. Солта ще ви предупреди, ако наистина над вас има проклятие.

РЕЦЕПТА 4. Солта също е чудесен лечител – тя лекува от лоши сънища и безсъние. Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион, Риби, Близнаци, Везни, Водолей, разтворете три щипки сол във вода и поставете през нощта течността на пода до вас и над главата си. Родените под знака на Овен, Телец, Лъв, Дева, Стрелец или Козирог, просто трябва да сложат над главата си и в краката си (на пода), две шепи със суха сол. На сутринта изсипете солта или солта с водата в тоалетната. Направете тази процедура в продължение на три поредни нощи и сънят ви ще бъде силен и дълбок.

РЕЦЕПТА 5. А какво да кажем по отношение на основното предназначение на солта – в кухнята? Използвайте я като подправка особено в супи и сосове, опитвайте да говорите и мислите само добро – не забравяйте, че вашите желания са записани в аурата на ястията, които приготвяте. Гневните думи, могат да доведат до лошо храносмилане. Най-добре е за всички, ако домакинята, когато соли храната, да казва молитвата “Отче наш”. Това помага да се запази здравето и силата на духа и тялото.

Източник: http://bukvarche.com