Невероятни отзиви: Това чудо струва само 1 лев, а лекува болни венци, зъби и още 10 болести!

Невероятни отзиви: Това чудо струва само 1 лев, а лекува болни венци, зъби и още 10 болести! | Диана image 1

Много от вас може и да не подозират, но се оказа, че има едно чудо, което струва едва 1 лев, а успешно лекува около десетина болежки, в това число и възпалени и болни венци, болки в зъбите, кандида, гонорея, кокоши трън и много други.

Името на наистина ефикасния лек е калиев перманганат. Всички го знаем, но почти винаги сме считали, че това е отрова. Е да, ама не. Защото, когато се употребява по точни указания и количество, калиевият перманганат се явява истинско лекарство – при това много по-резултатно от половината глупости и химии, които ни продават в аптеките.болни венци

Възраждането на алтернативните начини на лечение върна хората към природните илачи и към старите методи, отдавна позабравени във времето.

Ето няколко начина за лечение с калиев перманганат, с които бързо и евтино ще се отървете от досадните проблеми:

Ако имате болни венци, ако ви боли зъб или се борите с досаден и болезнен кокоши трън – знайте, че само срещу 1 лев тези проблеми ще изчезнат.

При болни венци, кървящи венци и болки в зъбите се прави гаргара от слаб разтвор (0.01 – 0.1%) на калиев перманганат. Гаргарите трябва да се правят за не по-малко от пет минути сутрин и вечер. След тях ще видите, че болките в зъбите изчезват, а кървенето спира.

Ако се правят редовно тези гаргари, то съвсем скоро, до броени дни, ще се отървете изцяло от кошмара, наречен болни венци.

При кокоши трън трябва да накиснете в топла вода мястото, на което се намира той, а после да го подсушите с кърпа. После върху кожата закрепяте едно кристалче от калиевия перманганат и го застопорявате с лепенка, за да не се измести.

Така трябва да останете през цялата нощ, а на сутринта като го отгърнете, ще видите, че заедно с коричката от сухата кожа, се е махнал и кокошият трън.

Ако имате гонорея, то тогава трябва да поставите тампон с бледо розов разтвор от калиен перманганат във влагалището си и да останете с него за няколко часа. При кандида пък се правят промивки с разтвор на калиев перманганат.

Ако сте заинтригувани – повече информация за други лечения и рецепти с участието на калиевия перманганат можете да намерите тук.