Какво разкрива вашата зодия за здравето ви?

Удивително е да мислим, че нашите астрологични индикации могат да ни кажат много повече за нашето здраве. Той е в състояние да помогне при локализирането на определени области, в които можем да се сблъскаме със здравословни затруднения. Нека да надникнем;

Живеем в свят, в който хората започват да обръщат повече внимание на здравето си. Хората все повече и повече осъзнават важността на поддържането на правилни хранителни навици и получаване на подходящо хранене, за да живеят дълъг и здравословен живот. Удивително е да мислим, че нашите астрологични индикации могат да ни кажат много повече за нашето здраве. Той е в състояние да помогне при локализирането на определени области, в които можем да се сблъскаме със здравословни затруднения. Нека да надникнем, става ли?

Хората все повече и повече осъзнават важността на поддържането на правилни хранителни навици и получаване на подходяща храна, за да живеят дълъг и здравословен живот. (Салиха)
Хората все повече и повече осъзнават важността на поддържането на правилни хранителни навици и получаване на подходяща храна, за да живеят дълъг и здравословен живот.

Овен : Те процъфтяват, когато са изправени пред предизвикателство или вълнуваща възможност, но емоционалният и физически стрес, който си подлагат, може да причини главоболие, мигрена и дори удари. Въпреки податливостта им на стрес, те се нуждаят от разумно ниво на стимулация, за да избегнат изпадането в жертва на депресия.

Телец : Настинки, възпалено гърло и болки в ушите са някои от заболяванията, които могат да ги свалят. Възможно е те да имат понижена функция на щитовидната жлеза, ако забележат, че наддават на тегло и се чувстват летаргични без видима причина.

Близнаци : Те са податливи на развитие на треска, кашлица и настинки. Те са склонни да общуват с ентусиазъм, което може да повиши нивото им на стрес. Не е необичайно хората да имат генерализирано тревожно разстройство, безсъние и нервна умора като симптоми на тяхното състояние.

Рак : Всички те страдат от депресия в по-голяма или по-малка степен. Те се успокояват с храна, което може да доведе до затлъстяване, което само по себе си може да бъде източник на депресия. За съжаление, те също имат по-висок риск от развитие на храносмилателни проблеми, които се влошават още повече, когато консумират твърде много.

Лъв : Те трябва да бъдат нащрек за състояния, които засягат сърцето. Те са изложени на риск от развитие на състояния като високо кръвно налягане, запушени артерии и неправилен сърдечен ритъм. В името на здравето на сърцето си те трябва да се научат как да успокояват яростта си чрез практики като внимателност или медитация.

Дева : Трудно им е да поддържат здравословно тегло, независимо дали е прекомерно или недостатъчно. Хранителните разстройства и стомашно-чревните проблеми като язви и синдром на раздразнените черва са широко разпространени сред тях, както и хранителните разстройства.

Везни : Диарията или запекът са най-честите симптоми на храносмилателния им дистрес. Трябва да се избягват богати храни и удоволствия, които могат да разстроят стомаха им. Те трябва да се съсредоточат върху аеробика с ниско въздействие и стречинг, както и други организирани и леки форми на упражнения. Трябва да се избягват силно натоварени тренировки, които натоварват долната част на гърба.

Скорпион : Тъй като са предразположени към хемороиди и други бъбречни заболявания, трябва да избягват пикантни ястия, червено месо, алкохол и сушени плодове с високо съдържание на мазнини. Хормоните се колебаят по-произволно. От друга страна, това може да доведе до живот в изолация. Болестите, предавани по полов път, могат да възникнат, когато хормоните се завъртят в обратна посока.

Стрелец : Имат склонност да се забъркват в неприятности поради неспокойния си характер. Те също са податливи на заболявания, свързани с очите. Тъй като са по-уязвими към заболявания като затлъстяване, чернодробни нарушения и диабет, те трябва да се съсредоточат върху укрепването на горната част на бедрата. За тях е важно да се научат да контролират желанието си за нездравословна храна, подправки, мазнини от всякакъв вид и сладки лакомства.

Козирог : Те трябва да се въздържат от участие във всяка дейност, която може да натовари ненужно коленете, костите и ставите им. Те имат по-висок риск от развитие на състояния като остеоартрит, наранявания на коляното, костни заболявания, киселинен рефлукс и синузит. Те трябва да се пазят от газирани напитки, консервирани плодове и зеленчуци, брашно и всякаква форма на храна, която е остаряла.

Водолей : Подути глезени, проблеми с гръбначните кости, наранявания на долните крайници и заболявания на кръвта са някои от здравословните проблеми, за които са изложени на риск. Те не обичат да бъдат ограничавани до една тренировъчна програма; по този начин те предпочитат различни тренировки в различни дни. От решаващо значение за тяхното здраве е те да имат по-добра циркулация на кръвта. Дейности като джогинг и плуване са идеални в този случай.

Риби : Тъй като имат компрометирана имунна система, те никога не трябва да участват в пристрастяващо поведение, защото възстановяването им ще бъде много по-продължително. Те трябва да се въздържат от участие в каквито и да е натоварващи дейности и вместо това да се запишат за програми като йога, танци или водни спортове, които ще им помогнат да поддържат равновесие и спокойствие в живота си.