Уникално прочистване на тялото, което, освен че бори килограмите, Ви пази от рак за цял живот

Ще ви помогне и в борбата срещу наднорменото тегло , пишат от petel.bg.

Това прочистване на тялото ще ви помогне да изгоните токсините, които го рушат и е сигурен щит срещу рак , при това за цял живот.

Специалистите съветват да правите редовно прочистване на организма, за да държите далеч от вас редица болести, сред които и коварният рак. Голяма част от тежките заболявания, каквото е ракът са в резултат на задръстването на тялото ни с токсини, които буквално го съсипват.

Разбира се пагубно влияние върху здравето ни оказват вредните храни и напитки, изпаренията от автомобилите и още редица фактори някои, от които не можем да избегнем, пише bgnow.eu.

Да не забравяме и стресът, тъй като той също оказва огромно влияние върху здравето ни. В немалко случаи именно стресът води до появата на рак. Мнозина правят прочистване на организма с цел отслабване. Основната му роля обаче е да ви избави от вредните шлаки и токсини , натрупали се в него, които причиняват редица заболявания. Рецептата, която ще ви разкрием за алкална вода , е идеален начин за прочистване на организма.

Като начало ще е добре да си намерите двулитров буркан, който трябва да е много добре почистен. Напълнете го с вода и добавете един лимон, нарязан на парченца. Ако не можете да си осигурите био лимон, по-добре е да отстраните кората му. Добавете и 1 ч.л. хималайска сол. Затворете буркана и го оставете да престои една нощ (12 часа) на стайна температура.

От получената алкална вода трябва да пиете по 3 ч.ч. сутрин преди закуска. Методът за прочистване на организма, предпазващ и от рак се прилага в продължение на една седмица. След това се прави едноседмична почивка и се повтаря отново. Можете да повтаряте тази процедура цяла година като спазвате условието за почивка.

Според проучванията, ако човек пие цяла година алкална вода, не само ще прочисти организма си из основи и ще се предпази от тежки болести като рак, а и ще удължи живота си с поне пет години. Освен всичко друго, несъмнено ще ви помогне и в борбата с излишните килограми.