Билката пелин в комбинация с желязо убива 98% от клетките на рака на гърдата за броени дни

Билката пелин в комбинация с желязо убива 98% от клетките на рака на гърдата за броени дни | Диана

Преди сто и петдесет години ракът почти не е съществувал, но с увеличаването на консумацията на преработени храни, ниско качество на месото и млечните продукти, както и рафинираната захар, освен него се появиха и много нови болести.

Заболяванията са се превърнали в епидемия. Едва сега започва да се обръща внимание на диетата и начина на живот като фактори, които биха могли да доведат до рак. Много хора избират конвенционалното лечение, но за 88% от всички пациенти с рак е нормално да потърсят алтернативно.

Някои билкови лекарства показват отлични резултати при изследвания. Дори мощното противораково лекарство Таксол идва от кората на дървото тис. Много хора се колебаят дали да приемат билки, като това се дължи най-вече на факта, че те не са регламентирани от Администрацията по храните и лекарствата.

Хората, които се интересуват от използване на билки, е добре да потърсят специалист, който може да им помогне, за да са сигурни, че всички билки, които приемат се дозират правилно и няма да имат отрицателно взаимодействие с някакви лекарства, които е възможно момента да вземат.

Билката пелин е с родина в умерените райони на Евразия и Северна Африка, но също така се отглежда и в Канада и Северните американски щати. Тя често бива отглеждана като декоративно растение, но повечето хора го познават заради основната му съставка – абсента.

Пелинът в комбинация с желязо убива 98 процента от раковите клетки на гърдата

По отношение на рака – пелинът е известен благодарение на своята дълбока способност да се бори с вече развил се рак, като позволява на тялото да се самолекува. Едно проучване установи, че веществото артемизинин, получен от растението пелин, в комбинация с желязо, убива 98% от раковите клетки на гърдата за период само от 16 часа. Билката самостоятелно намалява раковите клетки на гърдата с 28%, но когато си партнира с желязо, тя почти елиминира рака без да засяга здравите клетки.

Желязото е важна част от уравнението, поради това, че то се натрупва в раковите клетки и така дава възможност на пелинът да се абсорбира от раковите клетки.

Конввенционалното лечение на рак често атакува здравите клетки, принуждавайки организма да работи по-усилено, за да се регенерират здравите клетки. Ако желаете да се предпазите от това коварно заболяване, не забравяйте, че „киселото“ тяло е резултат от лоши хранителни навици и начин на живот. Консумирането на храни на растителна основа, жива храна и премахването на преработените храни ще помогне на тялото Ви да се алкализира и ще осигури на организма хранителни вещества, от които се нуждае, за да се излекува.

http://blogs.naturalnews.com/chinese-herb-paired-iron-kills-98-percent-breast-cancer-cells-16-hours/