Кусурите на мъжа според зодията му

Кусурите на мъжа според зодията му | Диана

Зодиите са много важни за взаимоотношенията между хората и в никакъв случай не трябва да ги пренебрегваме. Всички си имаме своите недостатъци и е хубаво да се опитаме да се справяме с тях, докато не са ни навредили. Ето и кои са най-големите недостатъци на мъжете според зодията на всеки:

Мъжът Овен

Арогантен самохвалко, който вика и крещи като луд, ако нещо не е на неговото. Често ще в се струва, че този човек има нужда от психиатър, а може би и наистина е така. Харчи неразумно и не е в състояние да признае грешките си. Категорично вярва, че е представител на изчезващия вид „истински мъже“, но в действителност е едно разглезено и свадливо момченце.

Мъжът Телец

Скучен, досаден, алчен, старомоден и обсебен от „практическата страна на нещата“. Инат на магаре и мързел на слон. На всичкото отгоре и с големи претенции. Рядко поема инициативата в интимен план. Прави се или на голям добродетел, или на мъченик, но под тези маски се крие едно презрение към всичко и всеки.

Мъжът Близнаци

Прави се на много ерудиран и преживял какво ли не, но всъщност той никога няма да порасне. Непостоянен – днес е тук, утре не. Редовно мени плановете и мнението си. Обикновено е и пълен паразит – лежи на гърба на някого. Неспособен на моногамна връзка – все търси нещо различно, тръпка да има. Почти е невъзможно да се запази интереса му само към една жена.

Мъжът Рак

Страхливо мамино синче. Да си знаете, че ако майка му не ви харесва, много скоро той ще си измисли повод да се разделите. Неуверен, уж с висок морал, а в същото време има лошия навик да обижда остро жената до себе си. Скаран е с романтиката и е стиснат. Ако ще се хващате с него, сбогувайте се с веселията и излизанията – той е домошар. Не е амбициозен, достатъчно му е да си седи вкъщи и да си има една „сгодна“ женица, която да му готви, чисти и пере. Точно като мама…

Мъжът Лъв

Той е ужасно досаден с твърдото си убеждение, че най-компетентен от всички. Постоянно наставлява – това не обличай, там не ходи, прави си само еди-коя си прическа, не разсъждавай така. Мисли се за много либерален и толерантен, но веднага ще се намуси, ако го пренебрегнеш, за да си свършиш нещо твое. Има постоянна нужда да го ласкаеш, ако не, се отдава на алкохол, хазарт и става пълен непрокопсаник. Но иначе устата не можеш да му затвориш, когато започне да ти разказва за миналите си (обикновено и несъществуващи) успехи.

Мъжът Дева

Стане ли въпрос за интимност и романтика, фантазията му е не по-голяма от тази на комар. Супер скучен, абсолютен сухар, вечно сърдит или „разтревожен“ за нещо си. Заедно с това свръх претенциозен – хранилище, пълно с критики и изисквания. Няма угодия! Подозрителен, критичен, ревнив. Много по вероятно е да имате детективски, вместо любовен роман помежду си.

Мъжът Везни

Мисли се за голям естет и обича да дава акъл. Живее си в свой розов свят и е абсолютно неадекватен за реалността. Но едва ли някога ще го разбере! Ако се хванете с него, бъдете готови, че вие ще сте мъжът в къщата. На вашите плещи ще падат тежките решения и справянето с проблемите. През това време той ще слуша релаксираща музика и ще пие вино, убеждавайки ви, че „всичко ще се нареди“ от само себе си и няма нужда да се палите така.

Мъжът Скорпион

Майстор на игричките. Гледаш го – невинен поглед, пърхащи мигли и по детски разрошена коса, но отдолу се крие една супер злобна душица. Има си свои убеждения и никога няма да ги промени заради теб – ти си тази, която трябва да се „напасне“. Мисли за секс 2 пъти повече от останалите мъже и дори е леко извратен в леглото. Това са и причините обикновено да си хваща любовници, докато на теб се кълне в любов до гроб.

Мъжът Стрелец

Мозъкът му сякаш е в отделно тяло. Мисли едно, прави друго, а се получава трето, при това пълен резил. Непрекъснато си мечтае за нещо, но не прави и крачка, за да го постигне. Предложенията и идеите му граничат с абсурд, харчи неразумно, все е в заеми. Не можете да разчитате на него, той смята, че всичко е купон и винаги си гледа собствения кеф. Ще иска постоянно да изглеждате безупречно. Ако това се промени, веднага ще се огледа за друга жена.

Мъжът Козирог

Искреност на данъчен инспектор, сърце на кредитор и чувство за хумор на гробар. За него жената е родена, за да бъде майка и съпруга. Равенство между половете? Какво, по дяволите е това?! Скован, стиснат, обожава да разваля настроението на хората. Дава вид на интелигентен, сдържан и възпитан, но всъщност е коварен човек и свръх инат. Обвинява другите за своите грешки.

Мъжът Водолей

Вманиачен в свободата си, неспособен на нормална връзка, изключително абстрактно мислене, граничещо с шизофрения. Никога не може да сте сигурни какво точно се върти в главата му! Склонен към изневери, редовно прави нещо умишлено, за да навреди на другите. Или за отмъщение, или ей така, за кеф, да им се присмива после. Понякога става абсолютен темерут, с когото не намираш никакъв начин да се разбереш.

Мъжът Риби

Изкарва се чувствителен грижовен, но почти никога не показва тези си качества на практика. Изпечен лъжец, мошеник, сам дори си вярва. Разбива сърца, а после се изкарва жертвата. Обича да се бърка в кирливите ризи на хората, уж за да даде съвет, но всъщност той се наслаждава, че другите страдат. Клюкар, интригант, обича чашката повече, отколкото трябва. В началото се представя като принца, а после разбираш, че май си се хванала с коня.